Ilmoittaudu mukaan tapahtumiimme


Rentoutusretriitit Ibizalla 2018


Rentoutusretriitti Ibizalla syyskuussa 2018 - koe mahtava tapa lomailla! SunHeartin rentousretriitillä saat lämpöä, valoa ja ikiomaa aikaa itsellesi kehon rentouden päivittämiseen.


Muut tapahtumat


Venyttelyä ja harjoituksia itsehoitoon. Aikaa ja huolenpitoa itselle! Teemme kehoa avaavia, tasapainottavia ja huoltavia liikkeitä rauhassa ja kehon tilaa kuulostellen. Vihdoin aikaa keskittyä itseen! Tauolla tuorepuristettua vihermehua ja pähkinöitä.


Aikaa ja huolenpitoa itselle ja ystävälle! Venyttelyä pareittain, eli toinen venyttelee ja toinen tukee ohjatusti painalluksin ja rapsuttelevin ottein. Kokeilemme myös superrentouttavia hoitoharjoituksia ainakin kaverin selälle, käsivarsille, hartioille, jaloille. Ja tietysti ihanaa ikisuosikki varvashoitoa! Klo 12 tauolla vihermehua ja pähkinöitä välipalaksi.


Saamme jälleen Taran Ouluun! Kirjailija ja suosittu luennoitsija Tara Lange Oulussa 04.03.2018. Tikapuut rakkauteen ja Äitipeli-kirjailija Tara Lange pitää luennot Lapsen tunne-elämä (klo 10-12) ja Nojaa minuun -parisuhdeworkshop (klo 13-18). Varmista paikkasi 15.2. mennessä! Huom. paikka ja ruokailu muuttunut!